KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O nas

Przedszkole nr 11 wraz ze Szkołą Podstawową nr 3 im. Józefa Piłsudskiego wchodzi w skład Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 10 w Tomaszowie Mazowieckim.

Nasze przedszkole znajduje się na osiedlu domków jednorodzinnych, w spokojnej okolicy. Jest to budynek wolnostojący, piętrowy, po generalnym remoncie, otoczony pięknym, dużym ogrodem z nowym placem zabaw.

Placówka dysponuje pięcioma przestronnymi, słonecznymi salami zabaw dla dzieci, które mogą pomieścić 125 wychowanków. Sale przedszkolne są wyposażone i przystosowane do wieku i potrzeb dzieci. Posiadamy gabinet logopedyczny i nowoczesne zaplecze kuchenne, w którym przygotowywane są smaczne i zdrowe posiłki. 

W naszej codziennej pracy najważniejsze jest dla nas dziecko - jego potrzeby, oczekiwania, marzenia i zainteresowania.

  • Zapewniamy opiekę, wychowanie i edukację w atmosferze akceptacji i bezpieczeństwa.
  • Staramy się, aby przedszkole było źródłem radości i pozytywnych przeżyć dla dzieci i rodziców.
  • Troszczymy się o miłą i przyjazną atmosferę
  • Chcemy, aby wszystkie dzieci czuły się dobrze w naszym przedszkolu.

STATUT NASZEGO PRZEDSZKOLA

W naszym przedszkolu jest bardzo wesoło, 
w naszym przedszkolu śmiech, gwar wokoło.
Bo w naszym przedszkolu każde dziecko śmieje się do dziecka,
a uśmiech naszych dzieci toczy się jak piłeczka.
Zajrzyj więc proszę czasami
do naszego przedszkola z „Leśnymi Skrzatami”.

Oto nasz nowy plac zabaw oraz nasze przedszkole: